Foroxity Filmarena in Sittard viert dit jaar haar 15e jubileum!

Foroxity Filmarena in Sittard vierde dit jaar haar 15e jubileum in Sittard. Om te vieren dat Limburgs grootste bioscoop alweer 15 jaar bestaat werd het groots aangepakt! Daarom werden de bezoekers weken getrakteerd op allerlei feestelijke acties. Kaartjes voor de film voor maar 5 euro, gratis welkomstdrankjes of een gratis refill van popcorn of frisdrank!

Got the VIBE!

Foroxity Filmarena 15e jubileum VIP party in Sittard feestband.com

Op donderdagavond 9 november mocht feestband Got the VIBE! het uitgenodigde publiek vermaken. Onder andere konden de vele gasten genieten van hit-nummers als ‘Think’, ‘Respect’, alsmede ‘This is what it feels like’ en ‘I Got The Feeling’.

Foroxity Filmarena 15e jubileum VIP party in Sittard feestband.com

Op het met een tot vintage feeling omgebouwd podium werden de nummers swingend gepresenteerd. De vier stijlvolle mannen en de drie ijzersterke stoer & sexy stijlvolle zangeressen hadden er enorm veel zin!

Murder on the Orient Express

Foroxity Filmarena 15e jubileum VIP party in Sittard feestband.com

Maar eerst op de avond kon het publiek genieten van de spannende thriller Murder on the Orient Express. De film is gebaseerd op de roman van bestseller auteur Agatha Christie en vertelt het verhaal van dertien vreemden gestrand in een trein, in een situatie waarin iedereen een verdachte kan zijn. Voor één man is het een race tegen de klok om de puzzel op te lossen, voordat de dader weer toeslaat.

Vervolgens werden de gasten na deze première film geleid naar de feestzaal waar Got The VIBE! de avond muzikaal afsloot.

Foroxity Filmarena

Foroxity Filmarena 15e jubileum VIP party in Sittard feestband.com

8 zalen met 242 luxe stoelen met tafeltje, veel beenruimte, onbelemmerd zicht, digitale projectie en climate control. Mocht je ooit in de buurt zijn van dit theater dan moet je echt langs komen voor een heerlijk avondje uit!

Foto’s | Foroxity Filmarena 15e jubileum VIP party in Sittard

Info | Foroxity Filmarena 15e jubileum VIP party in Sittard