Huis ter Duin start 2019 feestelijk met Boston Tea Party

Huis ter Duin start 2019 feestelijk met Boston Tea Party in Noordwijk. Elk jaar pakt het historische hotel uit om alle gasten enorm te verwennen. Want compleet met vele gekleurde metallic ballonnen geplaatst op prachtig versierde tafels kon iedereen z’n geluk niet op.

Huis ter Duin start 2019 feestelijk met Boston Tea Party | feestband.com

Huis ter Duin start 2019 feestelijk met Boston Tea Party | feestband.com

Kortom het oude jaar 2018 kon zo niet beter worden afgesloten en 2019 niet beter beginnen.

Boston Tea Party

Net zoals vorig jaar was feestband Boston Tea Party de kerst op de taart! Daarnaast hadden alle gasten zich feestelijk uitgedost, en genoten van het heerlijke diner, de vele liters champagne en de muzikale klanken van de cover band. Natuurlijk werd er om o.oo eerst geproost op het nieuwe jaar! Huis ter Duin start 2019 feestelijk met Boston Tea Party | feestband.com

Daarna klom de cover band het podium op, en startten de klanken van de meest heerlijke dans, meezing, en feest muziek! Vorig jaar mochten we hier ook al het nieuwe jaar inluiden, en dat deden we zo:

Diner

In het Grand Hotel Huis ter Duin konden de gasten tijdens deze avond heerlijk genieten van het bijzondere diner. Tartaar van tonijn, komkommer gel, miso mayonaise, bacon en gepocheerd ei als voorgerecht, een gebakken doradefilet of gegrilde kalfsfilet als hoofdgerecht, met als klap op de vuurpijl een feestelijk dessert van champagne en witte chocolade!

Dank

Elk jaar is het werkelijk een feest om hier als band op te mogen treden. Alle versieringen, de vele blije gasten, het vrolijke en behulpzame personeel, en natuurlijk de locatie zelf. Dank jullie wel Huis ter Duin. We kunnen (bijna) niet wachten om hier te mogen proosten op het nieuwe 2020!

Foto’s | Huis ter Duin start 2019 feestelijk met Boston Tea Party

Info | Huis ter Duin start 2019 feestelijk met Boston Tea Party

Meer informatie extern: