Big Band Boston Tea Party viert een feestje met Redwood in Duitsland

Big band Boston Tea Party viert een feestje met Redwood in Duitsland. Want voor het traditionele kerstfeest van Redwood Software Automation and Robotics werd Nederlands fijnste coverband geboekt!

Big Band Boston Tea Party viert een feestje met Redwood in Duitsland | feestband.com

Vanuit heinde en ver kwamen de muzikanten naar het Gräflicher Park Grand Resort in Duitsland gereden om aan te sluiten bij de feestelijkheden.

Party!

Voordat alles werkelijk van start gingen werden de gasten vanaf de middag al in het hotel in een winterse sfeer onthaald met heerlijke winterdrankjes en bites (denk aan Glühwein, hot chocolate etc en wat (locale) bites). Daarnaast kon men genieten van de spa of een fijne wandeling in het park. Later werd iedereen begin van de avond verwacht voor een aperitief en een warm welkomstwoord van de CEO (bij de glazen veranda voor de Festsaal & Theatersaal). Vervolgens begon de feestavond met een heerlijk diner en was het vanaf 22 uur party time met de Boston tea Party!

Boston Tea Party

Onder andere op een prachtig met grote ballonnen versierd  (25 jaar Redwood) kon de feestband hun veelzijdige reportoire laten horen.

Big Band Boston Tea Party viert een feestje met Redwood in Duitsland | feestband.com

Zo namen de 3 zangeressen en de big band het publiek mee met vele bekende klassiekers; van pop hits, dance smashers en meezing nummers. Onder andere kwamen “Disco Inferno” van de Trammps, “Happy” van Pharrell Williams en “Think” van wijlen Aretha Franklin voorbij.

Big Band Boston Tea Party viert een feestje met Redwood in Duitsland | feestband.com

Redwood

Bij Redwood Software helpen ze hun klanten om voorop te blijven lopen door mensen te bevrijden van repetitieve handmatige taken. Dat wil zeggen dat het internationale bedrijf gebruiksvriendelijke, flexibele en schaalbare oplossingen ontwerpt .

Dank

Met dank aan Thorsten Hennig Fotografie en Esther Groen en Marjoleine Mast van Redwood!

Foto’s | Boston Tea Party viert een feestje met Redwood in Duitsland

Info | Boston Tea Party viert een feestje met Redwood in Duitsland

Meer informatie extern: