Big Black and Beautiful live DMG Mandemakers Waalwijk

De prachtige volle dames van Big Black and Beautiful zorgden weer voor een topavond! Want samen met feestband Boston Tea Party fleurden de dames het feest van DMG met hun vrolijke aanwezigheid én heerlijke swing- en meezingnummers op.

Big Black and Beautiful Live DMG Arjan van Dijk Mandemakers Waalwijk feestband

De Mandemakers Groep (DMG)

Als je ooit een keuken, nieuwe meubelen of badkamer hebt gekocht ben je waarschijnlijk in een van hun winkels geweest. DMG (De Mandemakers Groep) is een groot ambitieus familiebedrijf. In de loop der jaren is DMG uitgegroeid tot de meest toonaangevende en grootste werkgever in Nederland op het gebied van keukens, meubelen en sanitair. Een werkgever met een grote ambitie. Want in alles streven zij naar het allerbeste voor de klant, maar ook het allerbeste voor hun medewerkers.

Big Black and Beautiful Live DMG Arjan van Dijk Mandemakers Waalwijk feestband

Personeelsfeest DMG

Daarom organiseert de personeelsvereniging van DMG jaarlijks een personeelsfeest voor haar leden. Het personeelsfeest stond in het teken van lekker eten, drinken en gezelligheid. De personeelsleden werden samen met hun partner enorm verwend tijdens dit feest!

Big Black and Beautiful Live DMG Mandemakers Waalwijk | feestband.com

Big Black and Beautiful

Vandaar dat ze de dames van Big, Black and Beautiful hadden uitgenodigd! De groep, bestaande uit Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot en Michelle David is in 2002 opgericht door Bos Theaterproducties. Sindsdien treden ze in heel Nederland op met hun prachtige (soul) repertoire. Ditmaal was ook feestband Boston Tea Party weer van de partij en samen met de dames verzorgden zij de leden een top avond in Waalwijk! Ook Kees Tol, Peter Beense en Tino Martin waren aanwezig.

Big Black and Beautiful Live DMG Mandemakers Waalwijk | feestband.com

Foto’s onder andere via Arjan Van Dijk Groep.

Foto’s | Big Black and Beautiful Live DMG Mandemakers Waalwijk