Het gala voor genodigden van McDonalds in Rotterdam was er weer in eentje voor in de boeken! Want voor ongeveer 150 vestigingshouders van Nederlandse vestigingen van het wereldwijde concern werd een fantastisch feest georganiseerd met 2 grootheden uit de Nederlandse muziekwereld.

McDonalds in galasfeer met Lee Touwers en Ruth Jacott in Rotterdam | feestband.com

Ten eerste waren feestgangers Ruth Jacott en Lee Towers de uitgelezen personen om deze avond muzikaal te omlijsten. Ten tweede vond in de prachtige Panorama zaal van Inntel Hotels Rotterdam Centre het galafeest plaats.

Medleys

Om de feestvreugde goed te starten begon partyband Boston Tea Party met vrolijke medleys, zodat de sfeer er gelijk in zat. Ditmaal haakte ook percussioniste Anouk Verdonk aan, waardoor het een nog gezelliger boel werd. Wanneer hit-nummer zoals “I Will Survive, “Relight My Fire en “Raining Men” voorbij komen dan kun je toch gewoonweg niet stil blijven staan? Achter schermen was het ook nog extra feest aangezien zangeres Kim jarig was. Dat moest natuurlijk even worden vereeuwigd!

Ruth Jacott

Wanneer je een gala feest organiseert dan wil je de crème de la crème qua optredens. Niemand minder dan Ruth Jacott trad op met haar bekende repertoire. Sinds de jaren ’90 is deze goedlachse prachtige zangeres niet meer van het podium weg te denken! Dankzij feestband Boston Tea Party, die haar mocht begeleiden tijdens haar wervelende show, kon ook de avond voor Ruth niet meer stuk.

McDonalds in galasfeer met Lee Touwers en Ruth Jacott in Rotterdam | feestband.com

Samen met de beste muzikanten van Nederland te mogen spelen blijft natuurlijk een groot feest! Het publiek genoot van deze souldiva, en zij genoot mee. Van het gevoelige “Leun Op Mij”, het ritmische “Hartslag” tot aan het duet “Blijf Bij Mij”, waarbij een gelukkige uit de zaal mee mocht zingen: deze zangeres blijft boeien, en straalt bij elk nummer!

Lee Towers

Rotterdams icoon Lee Towers kwam, zag en overwon! Met zijn unieke stem, zijn mooie voorkomen en Boston Tea Party werden de gasten op hun wenken bediend. De dames van Boston Tea Party mochten heel eventjes fungeren als bodyguard!

McDonalds in galasfeer met Lee Touwers en Ruth Jacott in Rotterdam | feestband.com

Niet alleen ontbraken de slow nummers “You’ve Got A Friend” en “Suspicious Minds” niet, maar ook “Country Roads” en”Sweet Caroline” kwamen voorbij. Werkelijk iedereen zong bij elke nummer luidkeels mee. Met natuurlijk de heerlijk afsluiter “You Never Walk Alone”.

Hoe lekker kan een feestje zijn? Na een spetterende afsluiting van Boston Tea Party konden de verhitte gasten niet anders dan tevreden richting huis gaan.

Dank

Grote dank aan Ruth, Lee en de Regelmeisjes voor deze fantastische avond!

Video | McDonalds in galasfeer met Lee Touwers en Ruth Jacott

Foto’s | McDonalds in galasfeer met Lee Touwers en Ruth Jacott