Mereveld domein voor kerstfeest USG Legal Professionals te Utrecht

Mereveld was het domein voor het jaarlijkse personeelsfeest van USG Legal Professionals. Het kerstfeest werd uitbundig gevierd in Utrecht.

Dance! Boogie wonderla-a-a-nd! Daarom vlogen de discoknallers om de oren! De medewerkers van het bedrijf konden lekker los gaan tijdens dit fijne event.

Discovloer

Toplocatie Mereveld kerstfeest USG Legal Professionals in Utrecht feestband.com

Doordat de dansvloer verlicht werd en ruimte was versierd met ballonnen werd de locatie even omgetoverd tot een heus pop-event. Kortom, de locatie zorgde er even voor dat je je waande in de jaren ’70/ ’80. Omdat pompende dansklassiekers uit de speakers knalden en de verlichte vloer snel wisselde in kleuren was het alsof je in extase de oude tijd aan het herbeleven was!

Boston Tea Party

Toplocatie Mereveld kerstfeest USG Legal Professionals in Utrecht feestband.com

Coverband Boston Tea Party zorgde voor een heerlijke dansavond. Dankzij de dansnummers “Happy” van Pharrell Williams, “Everybody Dance Now” van C&C Music Factory,  “Get The Party Started” van Pink en pop hit “Holiday” van Madonna werd de dansvloer goed benut. Maar ook mocht kaskraker en kerstfavoriet Last Christmas van Wham niet vergeten worden. Daarnaast werden de echte disco knallers lekker ingezet, om goed in het thema van de avond te blijven. Vandaar dat “Disco inferno” van de Trammps en Donna Summers’ “Hot Stuff” en “Last dance” allemaal voorbij kwamen in swingende medleys.

Bedrijfsfeest

Kortom: deze toplocatie regelt alles voor een spetterend bedrijfsfeest of een fantastisch familiefeest op jouw manier. Zodoende kun je terecht in hun zes eigentijdse zalen met 40 tot 700 personen. Bovendien ligt deze unieke landelijke locatie perfect bereikbaar aan de rand van Utrecht, met ruime parkeermogelijkheden.

USG Legal Professionals

USG Legal Professionals betekent een plezierige werkomgeving waarin je kunt ondernemen, leren en waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Dank jullie wel USG Lega Professionals en Artist Capitol voor de leuke boeking!

Video | Mereveld kerstfeest USG Legal Professionals in Utrecht

Foto’s | Mereveld kerstfeest USG Legal Professionals in Utrecht

Info | Mereveld kerstfeest USG Legal Professionals in Utrecht

Meer informatie: