Grand Hotel Huis Ter Duin Oud & Nieuw, Silvester Countdown te Noordwijk

Swingend met Grand Hotel Huis ter Duin het nieuwe jaar in tijdens de Silvester Countdown! Vanaf 22.30 uur vond in de Pickézaal de Silvesterparty 2017 plaats. Daarom was de grote zaal prachtig versierd met vele witte ballonnen. Bovendien stonden de flessen champagne koud en klaar om ingeschonken te worden. Daarnaast werd natuurlijk verwacht dat de avond samen met familie en vrienden gegarandeerd dansend werd afgesloten!

Grand Hotel Huis Ter Duin Silvester Countdown te Noordwijk feestband.com

coverband Boston Tea Party & Oud en Nieuw

Feestband Boston Tea Party zorgde voor een knallende start van het nieuwe jaar. In een volle zaal met enthousiast proostend publiek begon om 00.00 het nieuwe jaar. Daarom zongen de drie zangeressen van de coverband Abba’s “Happy New Year” om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. Onder het genot van vele glazen champagne kon het publiek genieten van een prachtige muzikale feestavond. Met nummers als “The way you make me feel”, “Happy”, “Do Ya Think I’m Sexy, “Can’t Get Enough” en “Can You Feel The Force” werden heerlijke medleys afgewisseld. Knaller “Fireworks” Van Katy Perry mocht op deze avond natuurlijk niet ontbreken. Knallende kanonnen met confetti, oliebollen, champagne, de vele ballonnen, de band in het midden van de zaal met de vele hits… Kortom; kosten nog moeite werden gespaard om het publiek een onvergetelijke Oudejaarsavond te bezorgen.

Grand Hotel Huis Ter Duin Silvester Countdown te Noordwijk feestband.com

Silvesterparty

Voorafgaand aan de Silvesterparty werd vanaf 19.00 uur het Silvesterdiner in de Keizerzaal geserveerd. Zowel voor het Silvesterdiner als de Silvesterparty bood het hotel een speciaal all-inclusive arrangement aan. Het publiek had zich werkelijk prachtig aangekleed. Mannen in strakke smokings, de dames in vol ornaat: de mooiste jurken waren uitgekozen voor deze mooie avond. Hoe mooi en feestelijk kun je 2018 beginnen?

Dank jullie wel Grand Hotel Huis ter Duin!

Foto’s | Grand Hotel Huis Ter Duin Silvester Countdown te Noordwijk

Video | Grand Hotel Huis Ter Duin Silvester Countdown te Noordwijk

Info | Grand Hotel Huis Ter Duin Silvester Countdown te Noordwijk

Meer informatie extern: