Partyschip Grace Kelly muzikale hotspot Johnson en Johnson Wageningen Got The VIBE feestband.com

Partyschip Grace Kelly muzikale hotspot voor Johnson en Johnson met Got The VIBE!

Partyschip Grace Kelly muzikale hotspot voor Johnson en Johnson in Wageningen met Got The VIBE! De locatie voor het bedrijfsfeest was ditmaal dus een hele unieke.

Op het schip was alles omgetoverd in een Movies thema. Daarnaast; hoe toepasselijk als het feest gehouden wordt op de boot genoemd naar één van de grootste actrices alles tijden Grace Kelly! Zo werden de gasten ontvangen op de jachthaven van Wageningen, en de boot zou rond 19.15 vertrekken om de gasten varend te vervoeren.

Got the VIBE!

Intussen hadden de mannen en vrouwen van Got The VIBE er zin in!

Grace Kelly

The Yacht Experience Grace Kelly is een glamoureus stijlicoon te water. Bovendien is dit partyschip uit Rotterdam met haar gracieuze lijn, luxe en trendy interieur en met haar 50 meter lengte een imposante verschijning aan elke kade. Zo was het deze keer de beurt aan Wageningen.

Partyschip

Ten eerste is het schip werkelijk van alle gemakken voorzien. Alles in een moderne interpretatie van de chique sfeer van Monaco in de jaren vijftig: comfortabel, feestelijk en zelfs een tikje decadent.

Ten tweede beschikt het luxe partyschip over verschillende ruimtes, verdeeld over drie levels. Daardoor is de Grace Kelly écht een perfecte locatie voor een swingend feest, productpresentatie, stijlvol seated dinner of varende beurs op de door u gewenste opstapplaats.

Leuk feitje: de Event Tune van het driedaagse event (dit bootfeest was er onderdeel van) was “Whatever It Takes” van Imagine Dragons, de Amerikaanse indierockband uit Las Vegas!

Dank

Met dank aan Joeri Rooij van Summit Events, Johson & Johnson en Yuri van Yosoyvideo!

Foto’s | Partyschip Grace Kelly muzikale hotspot voor Johnson en Johnson met Got The VIBE!

Info | Partyschip Grace Kelly muzikale hotspot Johnson en Johnson met Got The VIBE!

Lees ook: