Feestavond ROC theater de Kampanje in Den Helder

De feestavond van het ROC in theater Kampanje was een avond om niet snel te vergeten. In de eerste plaats omdat het event plaatsvond in het mooiste theater van de Noordkop, dat in oktober 2015 werd geopend! Ten tweede omdat de gasten werden vermaakt door coverband Got the VIBE!

Easy Listening

Eerst kon men genieten van een dinerbuffet, waarna de easy listening set van de band volgde. Zowel heerlijke rustige songs als “All of me” van soulzanger John Legend, “Englishman in NY” van Sting, “Georgy Porgy” van TOTO, “A Woman’s Worth” van Alicia Keys, en “Wish I Didn’t Miss You” van Angie Stone werden gespeeld. Niet alleen waren deze slow songs perfect voor een rustig begin van de avond maar ook omdat de gasten tijdens het eten konden genieten van mooie muziek!

De soulvolle stemmen van de 3 zangeressen waren perfect voor deze uitgekozen songs. Op het vintage georiënteerde podium speelde de feestband de nummers speciaal voor de gasten van het ROC.

Caro Emerald

Later op de avond zorgden onder andere de sfeervolle nummers “Back it up” van Caro Emerald, “Dock Of The Bay” van Otis Redding en “Price Tag” van Jessie J voor enthousiaste dansende gasten. Ook sprong de band natuurlijk lekker mee!

ROC

Het ROC Kop van Noord-Holland verzorgt beroepsonderwijs, cursussen en trainingen voor bedrijven en particulieren in het noordelijke gedeelte van de provincie Noord-Holland. Met bijna 400 medewerkers verzorgen zij ieder jaar onderwijs voor zo’n 5.000 leerlingen en cursisten. Dat doen zij vanuit verschillende vestigingen in Den Helder en Schagen. Het is in 1993 ontstaan uit een fusie tussen verschillende onderwijsinstellingen op het gebied van beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en vormingswerk in Den Helder, Schagen, Middenmeer en Den Burg. Samenwerking in plaats van concurrentie is een goede zet gebleken en dat geldt tot op de dag van vandaag.

Dank

Met dank aan ROC voor deze leuke boeking! En tot snel voor een nieuwe Got the VIBE!

Foto’s | Feestavond ROC theater de Kampanje in Den Helder

Info | Feestavond ROC theater de Kampanje in Den Helder

Lees ook:

Meer informatie: