Stadshart op koers met Ruth Jacott in Den Helder

Stadshart op koers met Ruth Jacott onder begeleiding van Boston Tea Party in Den Helder!

10 jaar geleden startten Zeestad, gemeente en Woningstichting met het opknappen van de Helderse binnenstad. Intussen is er sindsdien veel bereikt. En daarom wordt er tijd gemaakt om een feestje te bouwen. Tijdens het feestweekend “Stadshart op Koers” van 31 augustus t/m 2 september werden er verschillende evenementen georganiseerd om dit heugelijke feit te vieren.

Stadshart op koers met Ruth Jacott in Den Helder | feestband.com

O’G3ne

Tijdens het weekend trad een keur aan artiesten op. Onder andere de van oorsprong Helderse band Van Dik Hout, The Voice-winnaar Jim van der Zee, Lange Frans, O’G3ne, Jody Bernal, Miss Montreal, Boston tea Party en Ruth Jacott. Bovendien werd ’s avonds het feest afgesloten met een indrukwekkende lasershow.

Ruth Jacott

Stadshart op koers met Ruth Jacott in Den Helder | feestband.com

Al jaren een bekend gezicht op podia in heel Nederland! In de eerste plaats brak Ruth definitief in 1993 door met het nummer “Vrede”, de Nederlandse inzending van het Eurovisie Songfestival. In de tweede plaats scoorde ze samen met Paul de Leeuw een mega hit met het duet “Blijf Bij Mij”. Daarnaast is duizendpoot Ruth musicalster en actrice. Samen met Boston Tea Party zong ze al haar bekende hits op het grote podium! Tegelijkertijd sprong en danste ze op haar hoge hakken en glamorous in het zwart gekleed op het podium om het publiek te vermaken. Zowel “Vrij Met mij” als “Hartslag”, ze kwamen allemaal voorbij. Voor het nummer “Blijf Bij Mij” nodigde ze spontaan iemand uit het publiek uit om mee te zingen.

Stadshart op koers met Ruth Jacott in Den Helder | feestband.com

Boston Tea Party

Natuurlijk werd coverband Boston Tea Party ingevlogen om er een echt feest van te maken! De zangeressen en bandleden zorgden voor een visueel spektakel, en kregen het publiek mee met hun enthousiasme en covers van talloze hits. Naast hun eigen sets stonden ze Ruth bij tijdens haar optreden. BTP treedt vaker op met hun bekende friends! Check hier met wie ze allemaal het podium (kunnen) delen!

Den Helder

De afgelopen jaren kwamen er een levendig stadspark, een bibliotheek die tot beste van Nederland en een van de vijf beste ter wereld is uitgeroepen, een vernieuwd stationsplein, heerlijke terrassen in een opgeknapte Beatrixstraat, heringerichte woonstraten, aantrekkelijke winkelgevels en eigentijdse woningen bij. Den Helder heeft in de afgelopen jaren een geheel nieuw gezicht gekregen.

Dank

Met dank aan Stadshart op Koers & Ed den Hartog (foto’s)

Video’s | Stadshart op koers met Ruth Jacott in Den Helder

Foto’s | Stadshart op koers met Ruth Jacott in Den Helder

Info | Stadshart op koers met Ruth Jacott in Den Helder

Meer informatie extern: