Stadskasteel Oudaen showt vernieuwing in Utrecht met Got the VIBE!

Stadskasteel Oudaen showt vernieuwing in Utrecht met band Got the VIBE!

Op 10 maart kon het publiek opnieuw kennis maken met het vernieuwde pand. Deze Utrechtse brouwerij, Grand Café en restaurant maakt stads bier, maakt stads eten en maakt zelfs de stad met kasteel OUDAEN. Old connects to new. Want je beleeft in elke slok en iedere hap op iedere plek een stuk verhaal. Of het nu het verhaal is over kakelverse bieren uit eigen brouwketels of over de schitterende historie de beleving is altijd uniek en opmerkelijk. Tegelijkertijd is maar 5 minuten lopen van Centraal Station Utrecht!

Got the VIBE!

Om het vernieuwde pand feestelijk te openen werd feestband Got the VIBE! uitgenodigd.

Aangezien de coverband voor een onvergetelijke feestavond zorgt! Onder andere met een vintage geinspireerd decor op het podium, de vrolijke zangeressen en de muzikale bandleden knalden de hits voorbij. “Respect”, “One night only”, “Last dance”, “Think” maar ook Nederlandstalige knallers als “Sexy als ik dans”, “Zo verdomd alleen” en “Iedereen is van de wereld”.

uKeg

De brouwerij beschikt over verschillende brouwketels en er wordt met passie gebrouwen door brouwers. Ofschoon de bierbrouwerij er al jaren zit, is deze sinds kort compleet vernieuwd. Witbier, Pilsener, Dubbel, Tripel of Seizoensbier, alle bieren worden in huis gebrouwen. In de geheel vernieuwde moderne brouwerij borrelen gasten tussen de koperen ketels of tappen ze zelf een biertje uit een uKeg. Deze tafeltaps houden het bier tot wel twee weken vers, zoals de Canadese ontwikkelaar zegt. Je kunt de uKeg vergelijken met een Growler met tap. Handig voor op tafel dus en je pompt het bier zo direct af uit het vat. Net zoals achter de bar wordt gedaan vanuit de grote biertanks aan de muur.

Rob Hopman

De ruimte is prachtig vormgegeven met een bijzonder interieurstuk als middelpunt: een lamp, ontwerp Rolf Hopman, van 12 meter lang als eye-catcher! Deze lamp staat als symbool voor vernieuwing binnen een prachtig klassiek decor. Old meets new in het vernieuwde Oudaen!

Met dank aan Stadskasteel Oudaen voor deze prachtige avond!

Video | Stadskasteel Oudaen showt vernieuwing in Utrecht met Got the VIBE!

Foto’s | Stadskasteel Oudaen showt vernieuwing in Utrecht met Got the VIBE!

Info | Stadskasteel Oudaen showt vernieuwing in Utrecht met Got the VIBE!

Lees ook:

Meer informatie extern: