NCC (Nederlands Contactlens Congres) viert feest met Boston Tea Party in Veldhoven

NCC (Nederlands Contactlens Congres) viert feest met Boston Tea Party in Veldhoven

2018-04-22T10:54:48+02:0011 mrt 2018|bedrijfsfeest, foto's, ledscherm, openbaar|

NCC (Nederlands Contactlens Congres) viert feest met Boston Tea Party in Veldhoven

NCC (Nederlands Contactlens Congres) viert feest met Boston Tea Party in Veldhoven! Op zondag 11 en maandag 12 maart 2018 vond alweer het zevende NCC plaats! Het thema voor deze editie was “Making A Difference”.

Aangezien totaal 1900 enthousiastelingen die het NCC congres hebben bezocht is het een enorm succes geworden: 1500 bezoekers per dag, 26 exposanten, 68 (inter)nationale sprekers, 15 poster en 33 paper presentaties (in samenwerking met de BCLA)! Daardoor was het druk, leuk, gezellig, leerzaam en vooral inspirerend. Onder andere 68 sprekers uit diverse landen zorgden voor opfrissing van kennis, voor nieuwe inzichten en deelden hun toekomstvisie.

Boston Tea Party

Het feest op de zondagavond daar moest je bij geweest zijn om te snappen hoe leuk het was!

Aangezien men na een dag zitten en luisteren met collega’s die je soms jaren niet gezien had kon iedereen nu lekker eten, luisteren naar heerlijke muziek om mee te zingen of op te dansen. Ook al werd het laat, het was zo de moeite waard. Want coverband Boston tea Party zorgde voor een fijne muzikale omlijsting! Met de verrassende beelden van de LED scherm was het een genot om naar te kijken. De prachtige stemmen van de 3 professionele zangeressen en de rest van de band zorgden voor een swingend publiek.

Slotakkoord

Het slotakkoord, de afsluitende lezing, was voor de vijf buitenlandse sprekers die er in 2008 ook waren. Ze lieten aan de hand van beelden zien wat ze in 2008 vertelden, wat is ervan uit gekomen en deden nu een voorspelling voor 2028. Omdat men had in 2008 had verwacht dat de RGP-lenzen verdwenen zouden zijn. Doordat het gebruik van dat materiaal als ortho-K lens juist weer toe neemt dacht men toen ook dat in 2018 de staining nog een belangrijk item zou zijn. Voor 2028 voorspellen ze een nieuwe generatie extended wear lenzen en hopen ze op een ‘magical solution’ die de myopia tsunami tot stilstand zal brengen. Zou mooi zijn! ‘In any case, we will have 10 very exiting years ahead’.

NCC

Het Nederlands Contactlens Congres (NCC) is een initiatief van de NAC (Nederlandse Associatie van Contactlensleveranciers) i.s.m. de ANVC (Algemene Nederlandse Vereniging voor Contactlensspecialisten).

Het NCC heeft als doel de contactlens in de breedste zin des woords centraal te laten staan tijdens een tweedaags congres waar educatie, innovatie, nieuws en ontwikkelingen en netwerken centraal staan. Daardoor is sinds de eerste editie in 2006 is het evenement inmiddels uitgegroeid tot het grootste contactlens congres in Europa met meer dan 1800 deelnemers uit meer dan 20 landen.

Met dank aan Rene Vidal (Creative in entertainment), Hotel NH Eindhoven Conference Centre Koningshof en het NCC! Foto’s onder ander via NCC.

Foto’s | NCC (Nederlands Contactlens Congres) viert feest met Boston Tea Party

Info | NCC (Nederlands Contactlens Congres) viert feest met Boston Tea Party

Meer informatie extern:

Share This Story, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant