Vierdaagsefeest op het Kerkplein in Malden

Vierdaagsefeest op het Kerkplein in Malden werd uitbundig gevierd met feestband Boston Tea Party! Tijdens het warme weer kwamen de vele hits weer enthousiast voorbij. En tot in de late uurtjes danste en sprong het publiek gezellig mee.

Jacques Herb

Bovendien werd het samen met volkszangers Jacques Herb (van de nummer 1 hit Manuela uit 1971), Stef Ekkel en de partyband een muzikale zomeravond om niet snel te vergeten!

ACDC

Tegelijkertijd vlogen de gitaren om de oren! Op de klanken van Thunderstruck van ACDC werd er door de band een heuse gitaar battle gehouden.

Ten slotte kwamen er meerdere kids op het podium staan om zo tegen elkaar te spelen. Net zoals de kinderen genoten de ouders zichtbaar!

Daarna bleken de gitaren ook als slaapbankje gebruikt te kunnen worden!

Malden

Net zoals elk jaar komen de duizenden wandelaars dwars door Malden heen. Daarom kwam bij dit feest de nadruk te liggen op het Vierdaagseparcours, met een feest-dj ‘die de boel opzweepte’ en horeca aan weerszijden. Vervolgens hadden de lopers zo het idee dat ze dwars over een feest-plein kwamen.

Nijmeegse Vierdaagse

De vierdaagsefeesten van 2018 werden gekenmerkt door de warmte en hitte. Intussen werd de Nijmeegse Vierdaagse voor de 102e gehouden. De prachtige meerdaagse wandelprestatietocht waaraan jaarlijks tienduizenden wandelaars deelnemen! Daarom komen zij vanuit heel de wereld naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Als laatste wacht de wandelaar een glorieuze intocht over de Via Gladiola om daarna het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen.

In totaal kwamen 41.006 wandelaars werkelijk over de finish.

Dank

Met dank aan Chantal Wessels Entertainment & Events!

Foto’s | Vierdaagsefeest op het Kerkplein in Malden

Info | Vierdaagsefeest op het Kerkplein in Malden

Meer informatie extern: