Autobedrijf Huiskes-Kokkeler viert feest samen met Got the VIBE!

Autobedrijf Huiskes-Kokkeler viert feest samen met band Got the VIBE! Alle medewerkers met hun partners waren uitgenodigd in de Almelounge van Businessclub Heracles Stadion.

Got the VIBE!

De coverband waarbij alles draait om het juiste lekkere echte bandjes­gevoel! Zo ging het deze avond even niet over auto’s maar juist om de mooiste hits. Dat wil zeggen herkenbare versies van favoriete dans- en meezingers. In de eerste plaats weten de leukste zangeressen en muzikanten het publiek altijd goed te vermaken! Ook de op een vintage geïnspireerd podium werkte voor een fijne sfeer.

Bijvoorbeeld de nummers “Love Me Just A Little Bit More” van The Dolly Dots, “Back It Up” en “Can’t Stop This Feeling” kwamen voorbij. Of Nederlandstalige hits zoals Sexy als ik dans en Iedereen van de wereld… Kortom, héérlijke nummers om een goed feest te bouwen!

Dealer

Denk je aan Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA personenauto’s, dan denk je aan Huiskes-Kokkeler. Evenals dé Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente! Daarnaast bestaat het autobedrijf nog uit twee schadeherstelbedrijven. Plus een leasemaatschappij, een eigen autoverhuurbedrijf en een eigen centrum voor bedrijfswageninrichtingen. Met zo’n 250 medewerkers wordt iedere dag opnieuw voorzien in de behoefte van vele zakelijke en particuliere klanten.

Bedrijfsfeest

Bij de Almelolounge is er vooral ruimte voor zakelijke inspanning en ontspanning. Met de bedoeling daarbij geen standaard menu aan mogelijkheden te serveren, maar altijd iets unieks te organiseren. Te denken valt aan een workshop in de kleedkamer, trouwen op de middenstip, een rondleiding als unieke onderbreking van een bedrijfsbijeenkomst, of zoals bovenstaande beschreven een gezellige party!

Dank

Met dank Diva Events, Partygroep Twente en de Almelounge Almelo.

Video | Autobedrijf Huiskes-Kokkeler viert feest samen met Got the VIBE!

Foto’s | Autobedrijf Huiskes-Kokkeler viert feest samen met Got the VIBE!

Info | Autobedrijf Huiskes-Kokkeler viert feest samen met Got the VIBE!

Lees ook:

Meer informatie extern: