AllSecur viert feest bij de Boompjes in Rotterdam

AllSecur vierde een fijn feestje bij de Boompjes in Rotterdam. Om hun medewerkers te bedanken had het bedrijf, online verzekeraar en dochter van Allianz, gekozen voor een muzikaal avondje met een vintage feeling. En hoe beter kan dat met de heerlijke klanken van coverband Got The VIBE!

Got the VIBE!

Met happy songs zoals “Can’t stop this feeling” van Justin Timberlake, “Treasure’ van Bruno Mars en de nummers “Think” en “Respect” van Aretha Franklin werd er goed mee gedanst en hard meegezongen.

De 4 strakke mannen en de 3 ijzersterke stoere & sexy stijlvolle zangeressen van de feestband zagen er weer uit om door een ringetje te halen! Ook de vintage look op het podium, zoals de oude tv’s en houten ombouw toetsenbord zorgden weer voor een sfeervol plaatje.

Sexy Als Ik Dans

Met de nummers “Sexy als ik dans” van Nielson en “I gotta feeling” van de Black Eyed Peas werd de avond springend en passend afgesloten. Kortom, het publiek speelde de hoofdrol op het volledig geslaagde feest in Rotterdam! Zoals het hoort!

Boompjes

Boompjes evenementen locatie ligt direct aan de Maas, tussen de Erasmusbrug en Willemsbrug in. Op deze locatie ervaar je het ultieme Rotterdam gevoel! Bij de feestlocatie kun je heerlijk genieten van het prachtige uitzicht op de rivier. Het iconisch glazen pand, ontworpen door het befaamde architectenburo Mecanoo, was in 1989 zijn tijd ver vooruit en is sinds 2016 getransformeerd tot evenementenlocatie.

Autoverzekering

We kennen AllSecur als de verzekeraar die transparante autoverzekeringen met een excellente service aanbiedt. Als expert zijn zij op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom auto’s en daarom kunnen ze een passend advies geven voor een autoverzekering.

Dank

Met dank aan AllSecur!

Foto’s | AllSecur viert feest bij de Boompjes in Rotterdam

Info | AllSecur viert feest bij de Boompjes in Rotterdam

Lees ook:

Meer informatie: