Party! Boek feestband Boston Tea Party voor een geslaagd feest!

Party! Boek feestband Boston Tea Party voor een geslaagd feest! Al jaren een begrip in Nederland! Dit gezelschap van de beste muzikanten en zangeressen van Nederland maakt van elk feest een unieke ervaring. De krachtige stemmen van de girls, de fantastische solo’s van de muzikanten, het gezamenlijke enthousiasme van de band..

De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel.

Party! Boek feestband Boston Tea Party voor een geslaagd feest | feestband.com

En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium! Elke keer weer maakt de band de verwachting waar, en zorgt ervoor dat het publiek krijgt waarvoor ze gekomen zijn: muzikaal verrast worden!

Party! Boek feestband Boston Tea Party voor een geslaagd feest | feestband.com

Bijzonder

Wat voor feest er ook gegeven wordt, de band zorgt voor de beste sfeer. De afgelopen jaren hebben we in kastelen, op boten, in discotheken, vliegtuig hallen en buitenpodia opgetreden met verschillende thema’s. Zie bijvoorbeeld deze bijzondere locaties en thema’s:

Artiesten live | uw Vrienden van-show!

Met of zonder bekende artiest live op het podium, of andere specials als leuke extra’s bij een show. Het tiental maakt al jarenlang elke keer weer van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt. En dat is te zien!

Klik HIER voor onze artiestenoverzicht!

Hits

Met bekende hits en vele (spontane) mash-ups van de lekkerste oude en nieuwe feest-classics brengt de BTP een Feest der Herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

Boek!

Gala’s, bedrijfsfeesten, eindejaarfeesten, buurtfeesten, verjaardagen… Organiseer een feest, en boek daarnaast deze cover band om het nóg gezelliger, muzikaler, mooier, én onvergetelijker te maken! Vergeet the Voice Of Holland! Onze zangeressen blazen je weg, hun krachtige soulvolle stemmen vergeet je nooit meer.

Party! Boek feestband Boston Tea Party voor een geslaagd feest | feestband.com

Daarbij begeleid door de beste muzikanten die Nederland kent… Beter kun je het gewoon niet krijgen.

Video | Boek feestband Boston Tea Party voor een geslaagd feest!

Foto’s | Boek feestband Boston Tea Party voor een geslaagd feest!

Info | Boek feestband Boston Tea Party voor een geslaagd feest!

Meer informatie extern: